Guc.se

Starta upp kontor med företagstjänster

Om du är i färd med att starta upp ett nytt kontor finns det många fördelar i att använda företagstjänster. Du kan anlita ett företag som hjälper till med kringtjänster av olika slag, vilket underlättar för dig som entreprenör. Här kan du fokusera på att driva företaget, hitta nya kunder och effektivisera din marknadsföring medan en yttre aktör sköter allt annat som behövs.

Färsk fruktkorg på ett kontor mötesbordHos Worky.se får du hjälp med en lång rad olika företagstjänster. Om din verksamhet behöver flytta till ett nytt kontor kan du låna flyttkartonger, få hjälp med demontering och montering, bortforsling samt flyttstädning. Worky.se erbjuder leverans av fruktkorgar, kaffe- och materialpåfyllning och mycket annan service som underlättar.

Fördelar med kontorsstädning

För att de anställda ska ha en god inomhusmiljö finns särskilda regler kring ljus, luft, temperatur och ljudnivå. En god ventilation är nödvändig, där fukt, dålig lukt samt luftföroreningar förs bort från inomhusluften. För att undvika att medarbetarna drabbas av för mycket damm som försämrar deras hälsa är det klokt att satsa på regelbunden kontorsstädning.

Öppna kontorslandskap föredras av många arbetsgivare då det gynnar samarbete och drar ner på lokalkostnaderna. Men det öppna utrymmet ökar risken för att medarbetarna sprider och smittas av virus, vilket resulterar i högre sjukfrånvaro. Därför är det bra att regelbundet städa kontoret, så att virus inte sprids på dörrhandtag och ytor.

Hyr växter till kontoret

Att skapa trivsel på kontoret är en viktig del av att göra medarbetarna nöjda och lägga grunden för en attraktiv arbetsplats. Med högt i tak, stora växter och loungemiljö blir ditt kontor en uppskattad plats för möten och arbete. Hos Worky.se kan du hyra växter, där du väljer bland ett stort sortiment. Här får du regelbunden skötsel av växttavlor, växtväggar och blomsterarrangemang. Worky.se ger dig en fullständig lösning för växter som skapar en inspirerande arbetsmiljö, balanserar luftfuktigheten och verkar ljuddämpande.